Oppdrag: På veien, fra nå til ønske

Til høsten skal vi jobbe sammen med en ny og spennende kunde.

Dette er vårt første store oppdrag som HEPP. For oss er dette stort fordi vi skal få være med på veien fra NÅ til ØNSKE over tre måneder. Denne kunden har et langsiktig perspektiv og det gjør oss veldig gla!

Kunden ønsket vårt utviklingsprogram «På veien: Fra Nå til Ønske».


 

Vi har lyttet til kunden, diskutert og tilrettelagt et bevisstgjørende, kreativt og utviklende program som vi håper vil passe menneskene i bedriften.

Gjennom tre samlinger over tre måneder vil vi jobbe med gruppene og bli kjent med tre grupper på totalt 60 personer. Dette er et «Tett På» opplegg for team som er i endring. Hvor vi vil gå i dybden på det som rører seg av tanker og følelser.

I en endringsprosess er bedriften avhengig av å ha sine ansatt med på laget. Det er nyttig at hver ansatt tar eierskap til prosessene og finner sin rolle. HEPP vil gjøre sitt ytterste for å tilrettelegge et opplegg som tar hensyn til den enkelte og til teamet. Vi vil blant annet snakke om kommunikasjon, stressmestring og hva den enkelte kan gjøre for at de skal få gode hverdager og få mer av det de ønsker.


Vi i HEPP ønsker å leverer tjenester og utviklingsopplegg til bedrifter som ser de ansatte som sin viktigste ressurs, og som ønsker å styrke de ansatte som enkeltpersoner og team. Gjennom våre opplegg ønsker vi å skape helhetlige, entusiastiske, positive prosesser med fokus på menneskene, utvikling og bevisstgjøring. Vi er tett på, og ønsker at de ansatte skal ta stor del i prosessene, se sitt ansvar og kanskje også oppdage noe nytt.

Vi gleder oss til en lærerik høst.

Grethe og Grete Renate

No Comments

Post a Comment